LAHTI

TervetuloaPepperboxSivuillemme
EtusivuChi-CafeMatchaPuutarhaanLemmikilleGreen 8Yhteystiedot


Kissat tekevät joskus ei-toivottuja vierailun kukkapenkissä, auton konepellillä/katolla tai lasten hiekkalaatikoilla.


Tehokas CatStop- laite on helppo ja hyvä ratkaisu eläinrakkaalle ihmiselle, koska se ei vahingoita kissaa, ympäröivää luontoa tai muita eläimiä. (Eläinsuojelulakikin kieltää kissojen vahingoittamisen.) Ja vahtii pihaa ympärivuorokauden. CatStop- laite on talven kuin vesisateenkin kestävä.


Laite ei sisällä kemikaaleja tai vaadi aitojen rakentelua tai ole vaikea asentaa. CatStop- laite on pienikokoinen 10 x 15 cm, tumman vihreänä se ei juurikaan kesäisestä maastosta erotu.


Laitteen mukana tulee jalka ja jatkovarsi, jotka ovat helppo esim. painaa kukkapenkin lähelle maahan, mahdollista on myös laitteen kiinnitys ruuveilla seinään (ruuvit pakkauksen mukana).


Kissakarkoitin perustuu ultrakorkeaan ja kovaan ääneen, jota ihminen ei kuule, mutta jonka kissa kuulee ja inhoaa. Karkoitin häätää kissat pihalta niin säikäyttämällä, epämiellyttävällä kuin myös kovalla äänellä. CatStop- laitteesta on tullut hyvää palautetta silloinkin kun muut kostit eivät ole auttaneet.


Laitteessa on infrapunasilmä joka havaitsee kissan ruumiinlämmön ja laukaisee yllättävän, korkean äänen näin laite myös säikäyttää kissan. Jolloin kissa rupeaa välttämään epämiellyttävää paikkaa. Sähköpostilla tullutta asiakas palautetta:


Tilasin sinulta puhelimella jonkun aikaa sitten catstop elektronisen kissan karkottimen; puhuimmekin puhelimessa sitten aika pitkään ja oli puhetta isännästä joka on jo aivan täysin hermostunut kissoihin autotallissa ja muualla: nyt ei isännän ole enää tarvinnut asiaa kaivaa mielessään eikä kissojakaan ole sitten näkynyt ainoatakaan:


Laitoimme karkottimen n: kaksimetriä autonetuosasta viistoon alueelle josta kissat ovat yleensä välikattoon ja konepellille pyrkineet ja sanonpa vaan että toimii: olemme olleet erittäin tyytyväisiä tähän laitteeseen ei ole kissantassuja meillä näkynyt eivät edes tule pihaan: ajattelin tässä kirjoittaa hyvää palautetta ja monella muullakin on varmaan ollut ja on samanlainen ongelma; eli jos mainostaisit tuotetta näkyvämmin taitaisi myyntikin kasvaa::::harvoin saa noin hyvin toimivaa laitetta: terveisiä täältä kauhavalta hyvällä kotirauhalla odottelemme tässä joulua ja hyvää joulua sinullekin toivoopi hanna kauhavalta.


Kuva toiminta alueesta 
 
Kaikkiaan CatStop - laitteen toimintasäde kattaa 26 neliömetriä. Kissakarkoitin toimii 9v. alkali paristolla tai muuntajalla (kumpikaan ei sisälly pakettiin).


Pariston kesto on noin 3 kuukautta. Vanhat kissat, valkoiset tai harvinaisen rotuiset kissat, joilla on kuulo-ongelmia eivät välttämättä reagoi laitteeseen.


CatStop- laitteella 1 vuoden takuu. Maailmalla ovat laitteeseen olleet tyytyväisiä niin kotipuutarhurit kuin kissojen omistajatkin.


 


Asenna CatStop laite kissan vartalon korkeudelle jotta lämpöanturi saa hyvän signaalin.

Tilattavissa sivullamme olevan palautekaavakkeen kautta, toimitetaan postiennakolla kautta maan.

Hinta on 59+ postitus= 71,80 euroa