LAHTI

TervetuloaPepperboxSivuillemme
EtusivuChi-CafeMatchaPuutarhaanLemmikilleGreen 8Yhteystiedot
Puutarhassa vierailevat peurat, linnut, kissat, koirat, pesukarhut, rusakot, ym  voit häätää nyt eläin ystävällisesti ScareCrow- laitteella. Näin voit varmistaa, että kesän sato päätyy oikeisiin suihin. Toimii myöskin laiturilla, veneen kannella, ym vieraileviin lokkeihin.  


Patentoidussa laitteessa on liiketunnistin, joka havaitessaan liikkeen aktivoi laitteen. Jolloin  ScareCrow päästää sadetus suihkun kohti eläintä, suihku kuluttaa noin 2-3 kupillista vettä. Suihku, joka seuraa liikkuvaa eläintä kestää noin 3 sekuntia ja sen jälkeen on 8 sekunnin tauko, mikäli laite havaitsee liikettä se aktivoituu uudelleen. Suihkun yhteydessä laitteesta lähtee myös kuuluva naksutus. Laitteen teho perustuukin niin ääneen kuin äkilliseen laitteen liikahtamiseen ja tehokkaimpana tekijänä vesisuihkuun.


ScareCrow on helppokäyttöinen, se kytketään puutarhaletkuun ja ja asennetaan kohti aluetta jolta halutaan häätää kissat, koirat, peurat, ym. asennetaan 9v. paristo, ja laitetaan "ON" asentoon kytkin ja laite on toiminta valmis. Halutessaan laitteen voi kytkeä pois päältä esim. puutarhatöiden yhteydessä vain kääntämällä kytkin "OFF" asentoon.

Näin voi helposti häätää pihalta ilman aitoja, kemikaaleja ja vaivan näköä siellä vierailevat eläimet niitä vahingoittamatta.Kaikkiaan avoimessa maastossa ScareCrow havaitsee liikkeen 90 neliömetrin alueelta.

Laitetta voi tilata palautekaavakkeen kautta, toimitus tapahtuu postiennakkona. Hinta on 62 euroa + postitus= 72,25 euroa