LAHTI

TervetuloaPepperboxSivuillemme
EtusivuChi-CafeMatchaPuutarhaanLemmikilleGreen 8Yhteystiedot

DrinkBetter


kulhon tarkoitus on estää liian nopea juominen, joka aiheuttaa koiralle ilman kertymistä vatsaan ja suolistoon josta tulee vatsakipuja, röyhtäilyä, oksentelua.

Myöskin veden joutuminen "väärään kurkkuun" kurkkuun ja sen aiheuttamat yskäkohtaukset johtuvat liian nopeasta juomisesta.

Terveysvaikutusten lisäksi kupin muotoilu estää korvien joutumisen veteen jolloin juomavesi pysyy puhtaampana, sekä märät korvat eivät ala haista tai ne ei kastelle lattioita.


Hitaasti juodessa myös juomisen aiheuttamat roiskeet lattialla vähenevät ja juominen on  siistimpää.

DrinkBetter -kulhon on valmistettu paksusta elintarvikemuovista, kupin pohjassa on kitkapalat jotka vähentävät kupin liikkumista lattiaa pitkin. Kuppi on muotoiltu pyöreäreunaiseksi ja sileäpintaiseksi, jolloin siitä on miellyttävä juoda, eikä suun alueen  herkät osat kipeydy.


Kulhon voi pestä astianpesukoneen ylätasolla, lämpöä se kestää 60 asteeseen saakka.  Saatavilla vaaleansinisenä ja -punaisena.

Kulhon hinta on 29,50 + postitus = 39,50 euroa (huom. tilattuna yhdessä muun tuotteen kanssa kuten EatBetter- tai Chatterbowl -kulhon postituskulu menee vain kerran)