LAHTI

TervetuloaPepperboxSivuillemme
EtusivuChi-CafeMatchaPuutarhaanLemmikilleGreen 8Yhteystiedot


EatBetter


Terveelliset ruokailutottumukset kunniaan myös koirilla. Hotkitun ruuan aiheuttamat ilmavaivat ja vatsa/ suolistokivut ovat ikävää todellisuutta usealle koiralle. Myöskin ravinneaineet imeytyvät paremmin pureskellusta ruuasta, sekä vatsan täyttyessä hitaammin ylensyönti vähennee (ylensyönti aiheuttaa liikapainoa).


Kulhon muotoilu estää isojen suullisten ottamisen jolloin koiran ruokailuvauhti hidastuu, myöskin ruoassa olevat isommat palat tulee havaittua ja oksentelu, sekä tukehtumisriski pienenee.


Testattaessa koiralle annettiin ruokaa tavallisesta kulhosta jolloin annos oli syöty 49 sekunnissa, seuraavana päivänä samalla koiralle sama annos kuin edellisenäkin päivänä oli ollut, kesti ruokailu 4 minuuttia ja 29 sekunttia.


Tukeva rakenteinen kuppi, joka on  elintarvike muovista, sen paino ja kitkapalat pohjassa estävät kupin "vaeltelun" syödessä. EatBetter -kulho kestää konepesun (ylätaso) ja kuumuuden 60 asteeseen saakka. Saatavilla vaaleansinisenä ja -punaisena.


 Kulhon hinta on 29,50 + postitus = 39,50 euroa (huom. tilattuna yhdessä muun tuotteen kanssa kuten DrinkBetter- tai Chatterbowl -kulhon postituskulu menee vain kerran)